Urządzenia i Akcesoria
Honey soy tofu with steamed rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
soy sauce25 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
honey30 g
-
basmati rice200 g
-
water300 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry20 g
-
sea salt½ tsp
-
firm tofu patted dry with paper towel and cut into cubes (2 cm)250 g
-
Sriracha sauce to serve
-
sesame seeds to serve
-
spring onion/green onion sliced to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1298.7 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
2897.7 kJ /
692.6 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
99.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50 min
Vegetarian nuggets
30 min
French onion pasta
45 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
15-minute noodles
15 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
High Protein Egg Bake
20 min
Risotto pomodori with burrata
30 min