Urządzenia i Akcesoria
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
broccoli florets400 g
-
cashew nuts150 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
dried fusilli pasta300 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
ground black pepper1 tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
oat milk200 g
-
extra virgin olive oil for drizzling2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1527.5 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
2387.7 kJ /
570.7 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min