
Urządzenia i Akcesoria
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
broccoli florets400 g
-
cashew nuts150 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
dried fusilli pasta300 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
ground black pepper1 tsp
-
vegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
oat milk200 g
-
extra virgin olive oil for drizzling2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
570.7 kcal /
2387.7 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
80 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
1527.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min