French onion pasta

4.1 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    500 g
  • unsalted butter
    30 g
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 - 4 sprig
  • Dijon mustard
    1 ½ tsp
  • white wine
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms sliced
    250 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • liquid beef stock (see Tips)
    520 g
  • orecchiette pasta
    250 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 591.8 mg
Białko 24.2 g
Kalorie 2587.5 kJ / 618.4 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Węglowodany 63.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...