Urządzenia i Akcesoria
French onion pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 - 4 sprig
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
white wine100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced250 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
liquid beef stock (see Tips)520 g
-
orecchiette pasta250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
591.8 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
2587.5 kJ /
618.4 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
63.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto pomodori with burrata
30 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Creamy miso mushroom udon
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min