Urządzenia i Akcesoria
High Protein Egg Bake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
hard cheese (e.g. Gruyère, Cheddar, Gouda), cut into pieces (2 cm)150 g
-
eggs6
-
milk40 g
-
protein powder neutral (optional)2 tbsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
brown onion peeled, cut into halves50 g
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
frozen green peas100 g
-
fresh basil or flat leaf parsley, leaves only, chopped5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
639.2 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
1714.1 kJ /
409.7 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Versatile smooth soup
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Curried sausages
40 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Sweet potato pikelets
45 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min