Urządzenia i Akcesoria
Yellow Curry noodle soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
yellow curry sauce (see Tip)550 g
-
coconut milk200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water200 g
-
fresh egg noodles400 g
-
bok choy cut into pieces2 bunches
-
hard-boiled eggs peeled and cut into quarters4
-
fresh bean sprouts to serve
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander to serve
-
fresh long red chilli sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1748.2 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
3147.8 kJ /
752.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Węglowodany
98.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Protein Bars
50 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
15-minute noodles
15 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min