Yellow Curry noodle soup
TM6 TM5 TM31

Yellow Curry noodle soup

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 550 g yellow curry sauce (see Tip)
  • 200 g coconut milk
  • 2 tsp Chicken stock paste
  • 200 g water
  • 400 g fresh egg noodles
  • 2 bunches bok choy, cut into pieces
  • 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
  • fresh bean sprouts, to serve
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander, to serve
  • 1 fresh long red chilli sliced, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3147.8 kJ / 752.3 kcal
Białko
23.7 g
Węglowodany
98.3 g
Tłuszcz
26.6 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Błonnik
6.2 g
Sód
1748.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy