Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g yellow curry sauce (see Tip)
- 200 g coconut milk
- 2 tsp Chicken stock paste
- 200 g water
- 400 g fresh egg noodles
- 2 bunches bok choy, cut into pieces
- 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- fresh bean sprouts, to serve
- fried shallots, to serve
- fresh coriander, to serve
- 1 fresh long red chilli sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3147.8 kJ / 752.3 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 98.3 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.2 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1748.2 mg
Alternatywne przepisy
Korean beef bowl
1h 10 min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Lime and ginger dressing
30 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24u. 55min
Ribollita
50 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min