Yellow Curry noodle soup

Yellow Curry noodle soup

3.2 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • yellow curry sauce (see Tip)
    550 g
  • coconut milk
    200 g
  • Chicken stock paste
    2 tsp
  • water
    200 g
  • fresh egg noodles
    400 g
  • bok choy cut into pieces
    2 bunches
  • hard-boiled eggs peeled and cut into quarters
    4
  • fresh bean sprouts to serve
  • fried shallots to serve
  • fresh coriander to serve
  • fresh long red chilli sliced, to serve
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 752.3 kcal / 3147.8 kJ
Białko 23.7 g
Tłuszcz 26.6 g
Węglowodany 98.3 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 17.2 g
Sód 1748.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...