Urządzenia i Akcesoria
Yellow Curry noodle soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
yellow curry sauce (see Tip)550 g
-
coconut milk200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water200 g
-
fresh egg noodles400 g
-
bok choy cut into pieces2 bunches
-
hard-boiled eggs peeled and cut into quarters4
-
fresh bean sprouts to serve
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander to serve
-
fresh long red chilli sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1748.2 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
3147.8 kJ /
752.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Węglowodany
98.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min