Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Białko
- 20.8 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 340 mg
Alternatywne przepisy
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 Std. 55 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Sabrina's honey bush bars
40min