
Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggs3
-
wholemeal spelt flour220 g
-
fennel seeds1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tsp60 g
-
water30 g
-
spring onion/green onion trimmed and cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced3
-
fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped370 g
-
ground black pepper to taste
-
ground nutmeg2 pinches
-
goats cheese80 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
477.5 kcal /
1995 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
340 mg