Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggs3
-
wholemeal spelt flour220 g
-
fennel seeds1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tsp60 g
-
water30 g
-
spring onion/green onion trimmed and cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced3
-
fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped370 g
-
ground black pepper to taste
-
ground nutmeg2 pinches
-
goats cheese80 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
1995 kJ /
477.5 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Date and nut balls
20 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min