Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 3 eggs
  • 220 g wholemeal spelt flour
  • 1 tsp fennel seeds
  • 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
  • 30 g water
  • 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
  • 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
  • ground black pepper, to taste
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 80 g goats cheese
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1995 kJ / 477.5 kcal
Białko
20.8 g
Węglowodany
40.3 g
Tłuszcz
24.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
9.3 g
Sód
340 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy