Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggs3
-
wholemeal spelt flour220 g
-
fennel seeds1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tsp60 g
-
water30 g
-
spring onion/green onion trimmed and cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced3
-
fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped370 g
-
ground black pepper to taste
-
ground nutmeg2 pinches
-
goats cheese80 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
1995 kJ /
477.5 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 30 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Lemon and thyme mocktail
1 Std.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Vegetarian nuggets
30 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min