Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane korniszonami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
6 sztuk
Składniki
-
400 g wody
-
3 jajka
-
15 g ogórków konserwowych osuszonych, pokrojonych na kawałki
-
15 g majonezu
-
25 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
-
¼ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprz, mielony
-
½ łyżeczki musztardy
-
¼ pęczek szczypiorek, świeży w bułkach i trochę więcej do posypania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
3.5 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wielkanoc VIII
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Waniliowe ciasto ze spiralizowanymi jabłkami (TM6, TM7)
1 godz. 20 min
Warstwowa sałatka z szynką i jajkami
35 min
Sałatka z grillowanej papryki i ciecierzycy
25 min
Sałatka szopska z krojonych warzyw (TM5)
20 min
Sałatka z kurczakiem, brzoskwiniami i orzechami
20 min
Jajka faszerowane à la caprese
35 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi (TM6, TM7)
15 min
Makaron pełnoziarnisty z warzywami na parze i dresingiem jogurtowym
30 min
Zapiekanka z tortellini
30 min
Sałatka z makaronem orzo, serem feta i warzywami
30 min
Brokułowa sałatka z jajkiem
30 min