Jajka faszerowane korniszonami

Jajka faszerowane korniszonami

4.5 2 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
6 sztuk

Składniki

  • 400 g wody
  • 3 jajka
  • 15 g ogórków konserwowych osuszonych, pokrojonych na kawałki
  • 15 g majonezu
  • 25 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
  • ¼ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprz, mielony
  • ½ łyżeczki musztardy
  • ¼ pęczek szczypiorek, świeży w bułkach i trochę więcej do posypania

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Białko 3.5 g
Kalorie 291 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...