
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane ziołami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
16 sztuk
Składniki
-
15 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
koperek, świeży tylko liście, do dekoracji
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
400 g wody
-
8 jajek
-
50 g sera z niebieską pleśnią np. Rokpol, Lazur, pokrojonego na kawałki
-
20 g majonezu
-
¼ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
55.1 kcal /
230.4 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
115.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
40 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Śledzie po japońsku
45 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 godz. 45 min
Pieczarki nadziewane
1 godz.