Urządzenia i Akcesoria
Pasta pistacjowa (100%)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
250 g
Składniki
-
250 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych prażonych
-
½ - 1 łyżki oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2506.8 kJ /
599.1 kcal
Tłuszcz
49.6 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pistacjowy zawrót głowy
8 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rolada kawowo-orzechowa
2 godz. 30 min
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min
Krem pistacjowy
40 min
Malinowe wyspy
9 godz.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 godz. 10 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Pistacjanki
2 godz. 40 min