Urządzenia i Akcesoria
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 porcji
Składniki
-
40 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
-
120 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
-
30 g oleju
-
70 g prażynki do tortów
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
30.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
292.9 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Krem limonkowy do tortów
55 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Frużelina malinowa
10 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.