
Urządzenia i Akcesoria
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 porcji
Składniki
-
orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)40 g
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wariant)120 g
-
oleju30 g
-
prażynki do tortów70 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
70 kcal /
292.9 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
30.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska