Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów

Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów

4.9 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 porcji

Składniki

  • orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
    40 g
  • mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
    120 g
  • oleju
    30 g
  • prażynki do tortów
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 70 kcal / 292.9 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 30.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...