Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
- 120 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
- 30 g oleju
- 70 g prażynki do tortów
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 292.9 kJ / 70 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 30.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem Oreo® do tortów
14sa
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1sa
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14sa
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72sa
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Żelka mango do tortów
3h 25min
Frużelina malinowa
10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Żelka truskawkowa do tortów
3 Std. 45 Min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1sa 10 dk