Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów

Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów

4.9 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 porcji

Składniki

  • 40 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
  • 120 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
  • 30 g oleju
  • 70 g prażynki do tortów

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 30.3 mg
Białko 1 g
Kalorie 292.9 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...