Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 37 min
400 g
Składniki
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych150 g
-
soli1 szczypta
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki150 g
-
oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego20 g
-
mleka90 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
471.4 kcal /
1972.1 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
33.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
82.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pistacjowy zawrót głowy
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Liczi martini
35 Min
Pączki z kremem ajerkoniakowym
4 Std.
Pistacjowa carbonara
40 Min
Pasta pistacjowa (100%)
20 Min
Budyń z syropem klonowym
20 Min
Pistacjowa matcha latte
20 Min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 Min
Eklerki pistacjowe
4 Std.
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 Min
Lody pistacjowe
9 Std. 30 Min
Dubajska czekolada
1 Std. 20 Min
Pistacjanki
2 Std. 40 Min