Urządzenia i Akcesoria
Krem klementynkowy (clementine curd)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
4 klementynki ekologiczne (patrz wskazówka)
-
130 g cukru
-
80 g masła pokrojonego na kawałki
-
2 jajka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
11.2 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
424.6 kJ /
101.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mazurek cytrynowy
2 Std.
Krem z ciastek korzennych
10 Min
Babka pistacjowa z palonym masłem
3 Std. 40 Min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 Min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 Min
Krem kawowy
20 Min
Ciasteczka migdałowe
30 Min
Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)
10 Min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 Min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 Min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 Std. 15 Min
Cytrynowe cake pops
4 Std. 30 Min