
Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowo-czekoladowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
-
cukru80 g
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki świeżych100 g
-
mleka 3,2% tłuszczu100 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki100 g
-
masła pokrojonego na kawałki70 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148.8 kcal /
622.5 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska