Krem pistacjowo-czekoladowy

Krem pistacjowo-czekoladowy

4.8 404 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji

Składniki

  • cukru
    80 g
  • orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki świeżych
    100 g
    100 g orzechów pistacjowych, prażonych, siekanych, niesolonych
  • mleka 3,2% tłuszczu
    100 g
  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    100 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 148.8 kcal / 622.5 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...