Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowo-czekoladowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
-
80 g cukru
-
100 g orzechów pistacjowych, prażonych, siekanych, niesolonych100 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki świeżych
-
100 g mleka 3,2% tłuszczu
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
70 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2.5 g
Kalorie
622.5 kJ /
148.8 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3 Std. 20 Min
Ganache pistacjowy
5 Std. 30 Min
Podwójnie pistacjowe makaroniki
3 Std.
Pasta pistacjowa (100%)
20 Min
Krem pistacjowy
40 Min
Lodowe flurry
6 Std. 20 Min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 Std. 10 Min
Churros z sosem czekoladowym
45 Min
Krem z pistacjami
20 Min
Makaroniki truskawkowe
2 Std. 30 Min
Krem kokosowo-czekoladowy
15 Min
Pesto pistacjowe
10 Min