Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów

Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów

4.7 33 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
20 porcji

Składniki

  • 300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    300 g czekolady deserowej, pokrojonej na kawałki
  • 150 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 160 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 300 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 14 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 1119.9 kJ / 267.7 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 14.7 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...