Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
TM6 TM5

Krem à la Ferrero Rocher® do tortów

4.8 ( 57 ocen )

Składniki

  • 80 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
  • 100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
  • 450 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 220 g kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
203.3 kcal / 850.5 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
12.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
91.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy