
Urządzenia i Akcesoria
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 porcji
Składniki
-
orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)80 g
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki100 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki50 g
-
sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki450 g
-
kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)220 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
203.3 kcal /
850.5 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
12.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
91.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska