Krem à la Ferrero Rocher® do tortów

Krem à la Ferrero Rocher® do tortów

4.7 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 porcji

Składniki

  • orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
    80 g
  • mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
    100 g
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
    50 g
  • sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
    450 g
  • kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
    220 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 203.3 kcal / 850.5 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 91.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...