Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g

Składniki

  • 150 g kaszy gryczanej, niepalonej białej
  • 35 g kaszy kukurydzianej, drobnej
  • 90 g ryżu do sushi
  • 25 g siemienia lnianego
  • 25 g skrobi ziemniaczanej
  • ½ opakowania suchych drożdży (3-4 g)
  • 25 g pestek dyni
  • ½ płaska łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka cukru

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 789.8 mg
Białko 16 g
Kalorie 2235 kJ / 533.8 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 97 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...