
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 57 godz. 40 min
22 kromki
Składniki
-
500 g kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wskazówka)
-
1000 g wody
-
50 g siemienia lnianego brązowego
-
50 g słonecznika łuskanego
-
1 ½ - 2 łyżeczki soli
-
olej kokosowy do natłuszczenia formy
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
106.9 kcal /
447.4 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
178.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWA PIEKARNIA III
10 Przepisów
Polska
Polska