Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

3.8 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
25 kromek

Składniki

  • wody
    500 g
  • zakwasu z quinoa np. BioVegan®
    3 łyżeczki
  • drożdży świeżych pokruszonych
    10 g
  • mąki ryżowej
    350 g
  • mąki gryczanej
    150 g
  • soli
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 25 kromek

Kalorie 1802 kcal / 7617 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 132 g
Błonnik 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...