Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

3.8 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
25 kromek

Składniki

  • 500 g wody
  • 3 łyżeczki zakwasu z quinoa np. BioVegan®
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 350 g mąki ryżowej
  • 150 g mąki gryczanej
  • 1 łyżeczka soli

Wartości odżywcze na 25 kromek

Kalorie 1802 kcal / 7617 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 132 g
Błonnik 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...