Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
TM5 TM6

Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany

3.8 (30 ocen)

Składniki

  • 500 g wody
  • 3 łyżeczki zakwasu z quinoa, np. BioVegan®
  • 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
  • 350 g mąki ryżowej
  • 150 g mąki gryczanej
  • 1 łyżeczka soli

Wartości odżywcze
na 25 kromek
Kalorie
7617 kJ / 1802 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
132 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
26 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy