
Urządzenia i Akcesoria
Bagietki bezglutenowe na piwie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
3 sztuki
Składniki
Zaczyn
-
mąki gryczanej (opcjonalnie)45 g
-
mąki ryżowej30 g
-
wody85 g
-
drożdży świeżych pokruszonych10 g
Bagietki
-
olej ilość do natłuszczenia miski
-
piwa bezglutenowego330 g
-
masła pokrojonego na kawałki40 g
-
suchych drożdży (7-8 g)1 opakowanie
-
miksu mąk bezglutenowych do wypieku chleba Schär Mix B®250 g
-
mąki ryżowej plus dodatkowa ilość do oprószenia ciasta50 g
-
mąki gryczanej30 g
-
mąki teff40 g
-
łusek babki płesznik (psyllium)20 g
-
soli1 łyżeczka
Pieczenie
-
wody200 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
650 kcal /
2715 kJ
Białko
14.87 g
Tłuszcz
17.68 g
Węglowodany
107.72 g
Błonnik
5.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska