Bagietka bezglutenowa

Bagietka bezglutenowa

3.8 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 sztuki

Składniki

  • kaszy gryczanej, niepalonej
    100 g
  • komosy ryżowej (quinoa)
    140 g
  • ryżu białego, długoziarnistego
    200 g
  • siemienia lnianego
    30 g
  • wody wrzącej
    200 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • cukru
    10 g
  • mąki ziemniaczanej
    90 g
  • wody o temp. pokojowej
    300 g
  • suchych drożdży bezglutenowych
    2 łyżeczki
  • oleju rzepakowego
    20 g

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 744 kcal / 3115 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 160.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...