Bagietka bezglutenowa

Bagietka bezglutenowa

3.9 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 sztuki

Składniki

  • 100 g kaszy gryczanej, niepalonej
  • 140 g komosy ryżowej (quinoa)
  • 200 g ryżu białego, długoziarnistego
  • 30 g siemienia lnianego
  • 200 g wody wrzącej
  • 1 łyżeczka soli
  • 10 g cukru
  • 90 g mąki ziemniaczanej
  • 300 g wody o temp. pokojowej
  • 2 łyżeczki suchych drożdży bezglutenowych
  • 20 g oleju rzepakowego

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 744 kcal / 3115 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 160.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...