
Urządzenia i Akcesoria
Bagietka bezglutenowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 sztuki
Składniki
-
kaszy gryczanej, niepalonej100 g
-
komosy ryżowej (quinoa)140 g
-
ryżu białego, długoziarnistego200 g
-
siemienia lnianego30 g
-
wody wrzącej200 g
-
soli1 łyżeczka
-
cukru10 g
-
mąki ziemniaczanej90 g
-
wody o temp. pokojowej300 g
-
suchych drożdży bezglutenowych2 łyżeczki
-
oleju rzepakowego20 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
744 kcal /
3115 kJ
Białko
15.7 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
160.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 godz. 10 min
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1 godz. 5 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 godz. 15 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bagietki bezglutenowe na piwie
15 godz.
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.