
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
35 kromek
Składniki
-
orzechów włoskich, łuskanych80 g
-
ryżu białego, krótkoziarnistego np. do risotto200 g
-
kaszy jaglanej100 g
-
kaszy gryczanej, niepalonej200 g
-
łusek babki płesznik (psyllium)30 g
-
drożdży świeżych pokruszonych25 g
-
wody420 g
-
soli1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
66.2 kcal /
276.7 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska