Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

4.1 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
580 g

Składniki

  • 150 g kaszy jaglanej
  • 150 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 2 łyżki nasion babki jajowatej
  • 130 g skrobi ziemniaczanej
  • 130 g skrobi kukurydzianej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 2 - 3 łyżeczki cukru trzcinowego
  • 1 łyżeczka soli

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 356.7 kcal / 1493.4 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 78.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 340.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...