Endives au jambon

4.8 40 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 endives (de taille moyenne)
  • 65 g de gruyère coupé en morceaux
  • 25 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 25 g de farine de blé
  • 330 g de lait
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 4 tranches de jambon blanc

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 1152 kJ / 276 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...