
Urządzenia i Akcesoria
Lapin à la moutarde
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
d'huile d'olive30 g
-
cuisses de lapin2
-
de persil frais3 brins
-
d'échalotes50 g
-
d'eau200 g
-
de vin blanc sec200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de moutarde à l'ancienne100 g
-
de pommes de terre détaillées en dés (1,5 cm)300 g
-
de crème liquide 35% m.g.80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
885 kcal /
3687 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
54 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Plats pour deux
10 Przepisów
Francja
Francja