Potée au chou et à la saucisse de Morteau

Potée au chou et à la saucisse de Morteau

4.6 966 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 35 g de beurre
  • 600 g de chou vert coupé en chiffonnade
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 400 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 300 g de carottes coupées en bâtonnets
  • 4 saucisses de Morteau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de moutarde

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 2638.3 kJ / 634 kcal
Tłuszcz 44.3 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...