Potée au chou et à la saucisse de Morteau

Potée au chou et à la saucisse de Morteau

4.6 908 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de beurre
    35 g
  • de chou vert coupé en chiffonnade
    600 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'eau
    400 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    600 g
  • de carottes coupées en bâtonnets
    300 g
  • saucisses de Morteau
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de moutarde
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 634 kcal / 2638.3 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 44.3 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...