Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

3.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • 45 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
  • 130 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 30 g de vin blanc
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 50 g de petits pois frais écossés
    50 g de petits pois surgelés
  • 4 champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 3 tranches fines de pancetta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 289.4 mg
Białko 15.3 g
Kalorie 2282.6 kJ / 545.6 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 59.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...