
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon (1), coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour le poulet
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 300 g de filets de poulet
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 cœurs d'artichauts frais type poivrade
- 10 feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 291 kcal / 1222 kJ
- Białko
- 25 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 24 g