Risotto aux asperges

Risotto aux asperges

4.5 271 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'asperges blanches fraîches pelées (ou décongelées)
    300 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de riz spécial risotto
    200 g
  • de fromage à tartiner aux herbes (type Boursin®)
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 291 kcal / 1218 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...