Risotto aux asperges

Risotto aux asperges

4.5 283 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 300 g d'asperges blanches fraîches pelées (ou décongelées)
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 100 g de fromage à tartiner aux herbes (type Boursin®)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1218 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...