Risotto au safran, pecorino et tomates

Risotto au safran, pecorino et tomates

4.2 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de pistils de safran
    1 dose
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de tomates cerise coupées en deux
    150 g
  • de basilic frais équeuté
    ½ bouquet
  • tiges de cerfeuil frais équeutées
    5
  • de pecorino râpé
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 410 kcal / 1715 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...