
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais effeuillée
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais équeutées
- 40 g de pecorino râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 410 kcal / 1715 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 64 g