Risotto au bacon et aux champignons de Paris

Risotto au bacon et aux champignons de Paris

4.3 560 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de tranches de bacon coupées en lamelles
    200 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sauge fraîche de petite taille
    12 feuilles
  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre selon leur taille
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419 kcal / 1766 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...