Risotto à l'espagnole

Risotto à l'espagnole

4.1 631 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oignon pelé et coupé en quatre
    1
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de chorizo (doux ou fort), peau retirée et coupé en petits dés
    5 cm
  • de filet de poulet, sans peau coupé en cubes (3 cm de côté)
    400 g
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
  • courgettes bio
    2
  • petits poivrons de 150 g env. chacun (1 rouge et 1 jaune)
    2
  • de riz de Camargue
    220 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe rase
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    700 g
  • de feuilles de persil frais ciselés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 509 kcal / 2134 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...