Risotto aux asperges

Risotto aux asperges

4.4 563 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • d'eau
    800 g
  • d'asperges vertes coupées en tronçons
    300 g
    300 g d'asperges blanches, coupées en tronçons
  • d'amandes effilées
    50 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • de riz spécial risotto
    250 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 425.8 kcal / 1793 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 54.8 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...