Risotto aux asperges
TM6 TM5 TM31

Risotto aux asperges

4.4 (527 ocen)

Składniki

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 800 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 300 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
    lub 300 g d'asperges blanches, coupées en tronçons
  • 50 g d'amandes effilées
  • 20 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 1 cube de bouillon de légumes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1793 kJ / 425.8 kcal
Białko
14.8 g
Węglowodany
54.8 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy