Risotto aux asperges

Risotto aux asperges

4.4 588 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • 800 g d'eau
  • 300 g d'asperges vertes coupées en tronçons
    300 g d'asperges blanches, coupées en tronçons
  • 50 g d'amandes effilées
  • ½ c. à café de gros sel
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de légumes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.8 g
Kalorie 1793 kJ / 425.8 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 54.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...