Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fenouil, en gros morceaux
- 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 50 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
- 20 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1380 kJ / 327 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux asperges
45 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au potiron
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min