Risotto à la courgette, fenouil et fromage

Risotto à la courgette, fenouil et fromage

4.1 233 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de fenouil en gros morceaux
    250 g
  • de courgettes (2 courgettes), en morceaux
    250 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de riz spécial risotto type arborio
    300 g
  • de vin blanc
    50 g
  • d'eau
    650 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de fromage frais à 0% de MG, en cubes
    100 g
  • tiges de ciboulette fraîche ciselées
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 327 kcal / 1380 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...