
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fenouil en gros morceaux
- 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto type arborio
- 50 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
- 20 tiges de ciboulette fraîche ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 327 kcal / 1380 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 59 g