Pâte à pizza italienne

Pâte à pizza italienne

4.9 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
350 g

Składniki

  • 120 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 210 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 5 g de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 557.1 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1091.7 kJ / 260.9 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 46.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...