Baguette tradition

Baguette tradition

4.9 30 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 25 min
3 pièces

Składniki

  • d'eau minérale
    350 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    50 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    4 g
  • de farine T 65, pour fariner
    500 g
  • de sel
    9 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 605 kcal / 2571 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 119 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...