Urządzenia i Akcesoria
Pains batbout marocains
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
15 portions
Składniki
-
320 g d'eau minérale
-
5 g de levure boulangère sèche
-
250 g de farine T55
-
250 g de semoule de blé dur fine et 3 c. à soupe
-
5 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
333 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crêpes mille trous - Baghrir
25 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Batbout au fromage
30 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min
Harira
7 godz.
M'semen (crêpes feuilletées)
2 godz.
Fricassés orientaux
2 godz. 20 min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Sfenj - Donuts
2 godz. 45 min
Harcha (galettes de semoule)
1 godz. 10 min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min
Msemen
40 min