Urządzenia i Akcesoria
Pain semoule
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
300 g d'eau
-
20 g de levure boulangère fraîche
-
250 g de farine
-
250 g de semoule
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
-
1 c. à café de sucre en poudre
-
1 c. à café rase de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
597.6 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
2102.3 kJ /
502.5 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
96.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs d'Orient
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crêpes mille trous - Baghrir
25 min
Crêpes aux mille trous
1 godz. 10 min
Petits pains à la semoule
1 godz. 50 min
Fricassés orientaux
2 godz. 20 min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13 godz. 10 min
Pain jaune
1 godz. 40 min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Sfenj - Donuts
2 godz. 45 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 godz.
Chorba freekeh
1 godz.
Harcha (galettes de semoule)
1 godz. 10 min