
Urządzenia i Akcesoria
Pain semoule
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau300 g
-
de levure boulangère fraîche20 g
-
de farine250 g
-
de semoule250 g
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de sucre en poudre1 c. à café
-
de sel1 c. à café rase
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
502.5 kcal /
2102.3 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
96.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
597.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs d'Orient
10 Przepisów
Francja
Francja