
Urządzenia i Akcesoria
Brokułowa sałatka z jajkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje
Składniki
-
wody500 g
-
jajka4
-
różyczek brokułu świeżych300 g
-
kukurydzy, konserwowej odsączonej40 g
-
białej fasoli, z puszki odsączonej60 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
oliwy z oliwek (20 g)2 łyżki
-
koperek, świeży posiekany, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
350.4 kcal /
1466 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
18.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
348.9 mg