Stufato di lenticchie

Stufato di lenticchie

4.8 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 180 g di cipolla a pezzi
  • 250 g di patata pelata e a pezzi
  • 90 g di gambo di sedano a pezzi
  • 55 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di lenticchie secche
  • 1150 g di acqua
  • 3 dadi per brodo vegetale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 316 kcal / 1321 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 35.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...