Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia

Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 15 g di amaretti duri
  • 170 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 60 g di burro morbido a pezzi, + q.b.
  • 1 uovo
  • 50 g di zucchero
  • ⅔ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 180 g di crema gianduia (vedere consigli)
  • amaretti duri, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 419.6 kcal / 1755.6 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 51.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...