
Urządzenia i Akcesoria
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
15 g di amaretti duri
-
170 g di farina tipo 00 + q.b.
-
60 g di burro morbido a pezzi, + q.b.
-
1 uovo
-
50 g di zucchero
-
⅔ bustina di lievito in polvere per dolci
-
180 g di crema gianduia (vedere consigli)
-
amaretti duri, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
419.6 kcal /
1755.6 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
51.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sbriciolate
10 Przepisów
Włochy
Włochy