Wersje kompatybilne
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
- 100 g di biscotti tipo frollini a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
- 160 g di crema gianduia
- 250 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2368 kJ / 566 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 52.7 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Semifreddo veloce al caffè
1 Std.
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 Std.
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 Std.
Sbriciolata ai mirtilli
1 Std.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1 Std.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 Std.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min