Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone

Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone

4.4 66 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 300 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
  • 100 g di biscotti tipo frollini a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi
  • 160 g di crema gianduia
  • 250 g di mascarpone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.2 g
Kalorie 2368 kJ / 566 kcal
Tłuszcz 36.3 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 52.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...