
Urządzenia i Akcesoria
Sbriciolata con crema di pistacchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 fette
Składniki
Crema di pistacchi
-
100 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
-
1 pizzico di sale
-
62 g di olio neutro di vinaccioli
-
160 g di cioccolato bianco
Pasta frolla
-
350 g di farina tipo 00
-
150 g di zucchero
-
150 g di burro freddo, a tocchetti
-
1 uovo
-
1 tuorlo
-
½ stecca di vaniglia i semini
-
1 pizzico di sale
-
5 g di lievito in polvere per dolci
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 12 fette
Kalorie
5048 kcal /
21119 kJ
Białko
79.5 g
Tłuszcz
304.3 g
Węglowodany
530.5 g
Błonnik
18.3 g
Tłuszcz nasycony
111.4 g
Sód
1847.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® RockStars
5 Przepisów
Włochy
Włochy