Ravioli au bœuf

Ravioli au bœuf

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La pâte à ravioli
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • œufs
    2
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de sel
    2 pincées
La farce au bœuf et la sauce tomate
  • d'oignon coupé en deux
    70 g
  • de carotte coupée en morceaux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts et 1 c. à café de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincée
  • de tomates coupées en morceaux
    400 g
  • de concentré de tomate
    1 ½ c. à café
  • de viande de bœuf hachée
    230 g
  • d'eau
    65 g
  • de crème
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 515.3 kcal / 2155.9 kJ
Białko 19.6 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 45.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Sód 900.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...