Cabillaud, palourdes et patate douce farcie, poires au chocolat

Cabillaud, palourdes et patate douce farcie, poires au chocolat

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de palourdes fraîches
    300 g
  • d'eau chaude
    600 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de persil frais
    3 - 5 brins
  • de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    50 g
  • de patates douces (4 petites patates douces)
    300 g
  • de tomate en rondelles (1 cm)
    50 g
  • de courgette en rondelles (1 cm)
    50 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de chocolat en petits morceaux ou en pistoles
    50 g
  • de poires en tranches (1 x 5 cm)
    300 g
  • de vin doux sucré
    30 g
  • de cardamome en poudre
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive
    2 c. à café
  • de filet de cabillaud
    600 g
  • de bouillon de poisson reconstitué
    300 g
  • d'amandes en poudre
    20 g
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • de vin blanc
    40 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • d'amandes effilées et grillées
    10 g
  • de glace
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376.2 kcal / 1573.9 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 41.1 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 1673 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...