
Urządzenia i Akcesoria
Suprême de dinde aux agrumes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
citron jaune non traité1
-
orange non traitée1
-
de gros sel10 g
-
de romarin frais effeuillée1 branche
-
persil frais équeuté1 brin
-
de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)400 g
-
d'huile d'olive10 g
-
d'eau1400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
283 kcal /
1185 kJ
Białko
41.5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
144 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En modes TM6 !
44 Przepisy
Francja
Francja