One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette

One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette

3.4 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 75 g de cerneaux de noix
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 20 g d'huile d'olive
  • 160 g de pancetta en tranches, coupées en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 650 g d'eau
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 297.1 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 3521.5 kJ / 841.7 kcal
Tłuszcz 52.9 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 18.9 g
Węglowodany 72.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...