Urządzenia i Akcesoria
Torrone napoletano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni
Składniki
-
150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
150 g di cioccolato al latte a pezzi
-
150 g di cioccolato bianco a pezzi
-
200 g di crema gianduia spalmabile (o alle nocciole)
-
130 g di nocciole tostate intere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
60.9 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
3072.7 kJ /
734.4 kcal
Tłuszcz
49.2 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
26.1 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastiera
15 godz.
Torta Babà napoletana
8 godz.
Struffoli
1 godz.
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Sfogliatelle ricce
5 godz.
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Roccocò
2 godz.