Urządzenia i Akcesoria
Struffoli
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
Struffoli
-
250 g di farina tipo 00
-
2 uova
-
20 g di burro
-
45 g zucchero
-
25 g di liquore all'anice
-
1 pizzico di bicarbonato di sodio
-
1 pizzico di sale
-
olio per frittura
Glassatura
-
150 g di miele millefiori
-
10 g di acqua
-
25 g zucchero
-
codette colorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Białko
43.4 g
Kalorie
15945 kJ /
3811 kcal
Tłuszcz
228.7 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
394.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Roccocò
2 godz.
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Struffoli di Natale (TM6)
1 godz.
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Pastiera
15 godz.
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Migliaccio
1 godz. 30 min
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8 godz.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.