Urządzenia i Akcesoria
Panini napoletani
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 pezzi
Składniki
-
100 g di latte
-
100 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina tipo 00, + q.b.400 g di farina tipo 1 + q.b.
-
60 g di strutto
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
150 g di prosciutto cotto a cubetti
-
100 g di pancetta a cubetti
-
80 g di Provolone piccante a cubetti
-
20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
16 g
Kalorie
1556 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Roccocò
2 godz.
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Tortano speck e fontina
2 godz.
Parigina
3 godz. 30 min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min