Urządzenia i Akcesoria
Panini napoletani
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 pezzi
Składniki
-
100 g di latte
-
100 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina tipo 00, + q.b.400 g di farina tipo 1 + q.b.
-
60 g di strutto
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
150 g di prosciutto cotto a cubetti
-
100 g di pancetta a cubetti
-
80 g di Provolone piccante a cubetti
-
20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
16 g
Kalorie
1556 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Roccocò
2h
Torta Babà napoletana
8h
Frittatine di pasta
3h 30min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Danubio dolce
3h 25min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pizzette fritte
1h 55min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Taralli sugna e pepe
4h
Parigina
3h 30min