Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di latte
- 100 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
400
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 400 g di farina tipo 00 + q.b. - 60 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di pancetta a cubetti
- 80 g di Provolone piccante a cubetti
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Danubio dolce
3h 25min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Parigina
3 Std. 30 Min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Pizzette fritte
1h 55min
Struffoli
1h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Torta Babà napoletana
8h
Tortano speck e fontina
2h