Urządzenia i Akcesoria
Taralli sugna e pepe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
15 pezzi
Składniki
Lievitino
-
100 g di farina tipo 00
-
10 g di lievito di birra fresco
-
80 g di acqua
-
1 cucchiaino zucchero
Mandorle tostate
-
150 g di mandorle con la pelle
Impasto
-
25 g di sale
-
3 cucchiaini di pepe nero in polvere
-
200 g di strutto a temperatura ambiente
-
400 g di farina tipo 00
-
100 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
Terminare la preparazione
-
40 - 50 mandorle con la pelle
-
acqua q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
647.7 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1364.7 kJ /
326.2 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frittatine di pasta
3 godz. 30 min
Struffoli
1 godz.
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Roccocò
2 godz.
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Struffoli di Natale (TM6)
1 godz.
Pastiera
15 godz.
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Torrone napoletano
4 godz.
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Torta Babà napoletana
8 godz.